Baaf Vonk is van oorsprong historicus en een bourgondische duizendpoot.
Na zijn werk voor “Skek” is hij als freelance kok, chef en ondernemer de culinaire wereld ingerold.
Hij is oud-YFM academicus en zijn betrokkenheid bij de Youth Food Movement inspireert hem om zijn passie voor eerlijk, goed en lekker eten met anderen te delen.
Op het moment houdt hij zich bezig met vis, schaal en schelpdieren uit de Noordzee.
Op culinair vlak houdt Baaf Vonk zich bezig met het verwaarden en roosteren van het gehele dier, ongewone tosti’s, fermentatie, het maken van likeur, wijn & bitters, wilde ingrediënten en vis en schelpdieren uit de Noordzee.
Visie
Eten kan de wereld veranderen. De manier waarop wij met voedsel omgaan, en met name de productie van voedsel heeft uitwerkingen op het milieu, op mensenrechten, dierenwelzijn en uiteindelijk ons eigen humeur.
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Baaf doormiddel van de contactgegevens die via het menuknopje rechts bovenaan te vinden zijn.